Frågestund

Jag kör en frågestund, det var ett tag sen sist och eftersom ni vill att jag ska blogga mer så måste det ju vara något speciellt ni vill veta, eller? Svarar när jag har ork, lust och tid.


Tja!

Hej jag heter Josephine Mehta och jag är sämst på att uppdatera just nu och min fina underbara jättebraiga vän Alma är väldigt trött på det så hon bestämde sig för att ändra på det. Därför sitter jag, Josephine Mehta just nu och skriver till er!! Och ni som vill att jag ska skriva iaf nååååååågraaa fler inlägg än 1 vart 20 år, ni kan ju kommentera det här fina inlägget så ska vi se om jag kan fixa lite fler inlägg eftersom jag är bäst på att blogga.

Update: Alma skrev detta, så det hjälper inte att ni kommenterar, jag bloggar när jag vill.

Jag tror att jag dör lite...


Hahaha Annie xp


Hahahaha vad leker jag liksom...

All kärlek till er

Åh. Ni är så fina, allihopa. Ni som fortsätter att besöka min blogg fast jag skriver så tråkigt och sällan som jag gör och ni som skriver alla gulliga komentarer. Tack så mycket!!
-


Världen är för stor

Vi ser på samma måne, vi dricker samma vatten, vi värmer oss i samma sol, vi går på samma jord, vi andas samma luft, vi lever i samma värld, men ändå är vi så långt ifrån varandra.


Dumma blogg

Assååå guud den här bloggen gör mig typ deppig. Blir nere varje gång jag ens tänker på den. Fula, dumma, äckliga blogg. Jag hatar dig.


Bara därför lägger jag upp en lagom "fin" bild HAHAHAHA, rätt åt dig dumma blogg!!

Sådan är saknaden

Det känns som stenar som tynger mig, ändå faller jag inte. Det känns som knivar i hjärtat, ändå blöder jag inte. Det känns som en eld inuti mig, ändå brinner jag inte. Det känns som att jag skriker av smärta, ändå hörs inget ljud.


RSS 2.0