Hejdå för en stundTänkte bara säga att den här bloggen får vila en stund, kanske kommer tillbaka någon dag. Men just ägnar jag mer tid åt denna blogg, min USA blogg. Jag kommer blogga där från och med nu, inte lika mycket vardag, men om ni vill fortsätta läsa från mig hittar ni mig där. Eller följ mig på Weheartit.com- jjosy. Vi hörs någon gång! :)


Ont i huvudetHar jätteont i huvudet och orkade verkligen inte gå till skolan idag, så stannade hemma. Har iallafall varit duktig och pluggat historia, så himla svårt, men måste för har prov/uppsats på första världskriget nästa vecka! Nu tänkte jag kolla på Gossip Girl eller Glee, är sååååå himlAA uttråkad...!


USA

Amen tjaa! Igårkväll hade jag, Klara och Ebba en liten tjejkväll, typ. Vi kollade på Scream 4, Sex and the city och pratade. Idag har jag och Ebbson degat och klagat lite på livet, haha. Så himla otaggad på skola och allt, men en bra sak är att det blir USA efter 9an istället för efter 1an!!! Shiiiiiiiiiit

Stressss

Ska träffa Klara, så måste skynda mig till bussen nu! Har på mig Hollister jeans, Zara topp och Odd molly kofta. PUSS!!

Vaken om natten o drömmer på dagen

Igårkväll var jag på bio med Klara och Teresa, vi såg "Crazy, stupid, love". Den var helt okej, väldigt rolig ibland. Innan bion fördröjde vi tiden på donken and guess what?? JAG ÅT CHICKEN MC NUGGETS! Har inte ätit kyckling (eller kött) på tvååååå år så det var a big step, haha! Efter bion åkte vi hem till mig och bakade "kladdkaka" och somnade i soffan framför OC. Myyspys!

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

Åh, imorgon är det fredag! Det känns som att veckorna bara består utav fredag och söndagar nu mera, veckorna går så otroligt fort! Nu ska jag plugga lite och sedan kolla på tv, skrev mest detta för att Isabel skulle ha något att läsa på bussen imorgon, hehe. Juste, idag hände något ganska stort på USA fronten, dock ska denna blogg inte handla om det så ni får gå in på min USA blogg om ni vill veta (jinthestates.blogg.se) hihi. Puss på er!

Söndag

I fredags hade vi överraskningsfest för Freja som har fyllt år, det blev lyckat och kul! Sen sov jag hos freja med några tjejer. Lördagen var skit seg, kollade på Idol marathon flera timmar och sen på en innebandymatch mitt lag spelade. Idag har jag kollat på innebandymatch, varit ute och sprungit och slappat. Det var helgen lite kortfattat, nu ska jag dricka te och kolla på Gossip Girl, får inte bli sjuk!! Tagggggga skola imorgon
Hemsk bild men orkar inte bry mig

RSS 2.0