Hejdå för en stundTänkte bara säga att den här bloggen får vila en stund, kanske kommer tillbaka någon dag. Men just ägnar jag mer tid åt denna blogg, min USA blogg. Jag kommer blogga där från och med nu, inte lika mycket vardag, men om ni vill fortsätta läsa från mig hittar ni mig där. Eller följ mig på Weheartit.com- jjosy. Vi hörs någon gång! :)


COMMENTS
Postat av: Matilda Danielsson

Fin header du har! :)Svar: Tack, gillar det med! 179 kronor låg det på, tror jag. Kram!

2011-10-26 @ 19:43:53
URL: http://mdfoto.blogg.se/
Postat av: Mikael

Hej, jag har startat ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga personer att få det att rulla. Jag skulle bli väldigt glad ifall du har lust att ta en titt. Självklart kan du skriva om din blogg och ha med den i dina inlägg. En moderator roll finns att hämta för seriösa personer. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta ;-)

2012-02-10 @ 19:08:17
URL: http://www.modekampanj.com
Postat av: H A I D I S B L O G . S E ▲

Godnatt :) hoppas du hade en bra tisdag, och får en bra onsdag hihi!

2012-07-18 @ 01:19:50
URL: http://haidisblog.se
Postat av: Mikael

Heej!Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-31 @ 10:23:25
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0